Top 10 Bedst Betalte Sportsstjerner

17. January 2022

Der er ingen tvivl om at man som sportsatlet kan tjene rigtig mange penge. De største sportsatleter i dag kan tjene mere på en dag, hvad normal dødelige tjener i løbet af en livstid. I dette indlæg skal vi kigge næremere på de 10 bedst betalte sportsstjerner i 2021.

Herunder kan du se listen over de 10 bedst betalte sportsatleter. Hvis du er en lille smule interesseret i sport, så kender ud højst sandsynligt et par af de navne på listen.

Her er de 10 rigeste sportsstjerner

10. Kevin Durant (Basketball) $75 mio. 

Kevin Durant er et af NBAs største stjerner som i løbet af de sidste par år har skabt overskrifter ved at skifte mellem hold i løbet af kort tid. 

Dog har disse holdskifte gjort at Kevin Durant, også kendt som KD, fået skaffet et af NBAs største kontrakter, hvilket har placeret ham på listen her i dag.

09. Tom Brady (Amerikansk fodbold) $76 mio.

Et af NFL historiens største stjerner, hvis ikke den største. Tom Brady er nemlig den bedste spiller på hans position og vandt Super Bowl LV med Tampa Buccaneers. 

08. Lewis Hamilton (F1) $82 mio.

Lewis Hamilton har været dominerende indenfor F1 de seneste par år, hvilket har giver ham så meget i lommerne at han er nr. 08 på listen

07. Roger Federer (Tennis) $90 mio.

Roger Federer er en sand legende i tennis, både på banen men også udenfor banen. Hvis du ikke har set ham på en tennisbane, så har du sikkert set ham i en reklame, hvor han også får store summer fra. 

06. Neymar (Fodbold) $95 mio.

Neymar er både kendt på og udenfor fodboldbanen. Fantastisk fodboldspiller som til tider godt kan koncentrere sig lidt for meget udenfor banen, hvilket han har fået store sponsoraftaler på.

05. LeBron James (Basketball) $96,5 mio.

LeBron James har været dominerende i NBA de sidste par årtier. Han sættes i samme bås som selveste Michael Jordan, når det handler om at måle popularitet indenfor basketball banen og udenfor banen. 

LeBron James et af de største reklamefigurer og har bl.a. sin egen sko hos Nike. Hvilket er et af grundene til hans indtjening for 2021.

04. Dak Prescott (Amerikansk fodbold) $107,5 mio.

En forholdsvis ukendt mand på listen, som ikke har været så dominerende som andre sportsstjerner på listen her. Han underskrev i 2021 en kontrakt på $160 mio. hvilket fik ham så højt på listen her. 

03. Cristiano Ronaldo (Fodboldspiller) $120 mio.

Det er nok ikke en overraskelse at CR7 er på listen her. Manden er en omvandrende reklame. 

02. Lionel Messi (Fodboldspiller) $130 mio.

Selvfølgelig er Messi også på denne liste, hvis CR7 er. Endnu en gang viser troldmanden at han er lidt over CR7. 

01. Conor McGregor (Kampsort) $180 mio.

Selvom at McGregor kun har kæmpet 2 kampe i 2021 - og tabte begge, så fik han altså stadig en stor sum penge for kampene. Men det er faktisk hans investeringer der har givet pote i 2021. 

Du skal vide at: dette tekst indhold er udviklet for avXperten. Hos avXperten køber du et stort udvalg af strips varer. Dette gælder dette tekst indhold - tak for dette.

De 5 rigeste kvinder i Danmark

16.02.2022 Som nummer 1 ligger Hanni Toosbuy Kasprzak som er ejer af Ecco sko koncernen, som hun har arvet fra sin far. Hendes formue lyder på 14,7 milliarder kr. Ecco er en dansk koncern, der producerer lædersko, tasker og ac…

De 10 mest populære hundenavne

18.11.2021 Tiden er kommet til, at jeres nuttede lille hundehvalp skal hjem og at den skal have et navn. Og faktisk er der lidt mere man skal tænke over når hunden skal navngives, end man lige tænker over. Det er jo ligesom med os …

10 bedste fodboldspillere i verden lige nu? Læs her

09.09.2021 Et af livets store spørgsmål er naturligvis, hvem verdens 10 bedste fodboldspillere er lige nu? I skrivende stund 2021 kan jeg løfte sløret for dig her: 1. Lionel Messi (FC Barcelona) - vurdering: 92,5. Den argent…

10 hurtige aftensmadsidéer - Læs her

09.09.2021 Er du en af dem, hvor overarbejde står højt på listen over gøremål, som ikke kan springes over i løbet af dagen? Eller du har måske en stor familie med børn, der går til alt lige fra fodbold, spejder til gymnastik, h…

15 mest populære pigenavne - Se listen HER

11.08.2021 Søger du inspiration til hvad din lille pige skal hedde, eller er du nysgerrig på om dit navn er med på listen? så læs med her i indlægget hvor vi afsløre de 15 mest populære pigenavne.  Listen over de 15 mest popu…

7 sunde mad idéer - Nemme lækre retter

10.08.2021 #1. Grillspyd med kød og grøntsager Er du i sommermånederne, eller har du ikke noget imod at stå og grille ude i lidt koldere vejr, så er grilspyd en lækker aftensmad.  Her er det kun din fantasi der sætter grænse…

Top 100: De mest populære pigenavne

23.07.2021 Vi har tidligere lavet en liste over alle de mest populære drengenavne. Selvom det er godt i sig selv, så dækker det selvfølgelig kun halvdelen af de børn, der bliver født. Derfor skal i kære læsere bestemt ikke snydes f…